Länkar till kunder

ABC Vent utvecklar, tillverkar och marknadsför takhuvar, ytterväggsgaller och spjäll för ventilationsanläggningar.

Air Connection i Danmark är specialiserade på inomhusklimat.

France Air har huvudkontor i Frankrike men finns också i bl.a. Portugal och Spanien. Företaget har både konsultation och försäljning av ventilationssytem på programmet.

Hagab utvecklar och marknadsför produkter för ventilationsmarknaden såsom brandspjäll, brandgasspjäll, jalusispjäll och takhuvar.

RF-Technologies i Belgien är helt inriktad på tillverkning av spjäll i olika former. Framförallt brand/brandgasspjäll. Export sker till de flesta länder inom Europa.

Stig Wahlström OY ingår i Addtech Groupe (www.addtech.com) vilket har sina rötter i teknikområdet sedan mer än 100 år. De har 40 års erfarenhet av att sälja styr och reglerteknik.

Swegon är ett av de större företagen i Norden inom ventilation men finns också runt om i Europa.

Systemair är ett ventilationsföretag verksamt i 45 länder som tillverkar och marknadsför ventilationsprodukter av hög kvalitet.

Trox är en ledande tillverkare inom utveckling, marknadsföring och försäljning av artiklar och system för luftkonditionering och ventilation.

Venti i Danmark - genomtänkta lösningar av kvalitet inom bostadsventilation, komfortventilation, ventilationskanaler och brandmaterial.

Grundström har i mer än ett halvt sekel försett ventilationsbranschen med högkvalitativa ventilationskanaler och specialdetaljer.